VERHUUR


De vastgoedmarkt is zeer dynamisch en ingewikkeld. Een correcte marktkennis is dan ook relevant om Uw woning in de meest optimale omstandigheden te verhuren.  Daar de makelaar constant actief is op de markt, kan hij Uw wensen en verlangens integreren in zijn strategie. Want U verdient het om professioneel door ons door het verhuurdossier geloodst te worden. U baseert Uw keuze van de makelaar vooral op vertrouwen. Dit vertrouwen tussen de makelaar en de verhuurder zorgt ervoor dat wij het maximale uit Uw verhuur kunnen halen.  Wij maken graag tijd vrij om U op een correcte, professionele manier te adviseren.

Wat bieden wij U bij Verhuur?

  • Waardebepaling: Een snelle en goede verhuur wordt bepaald door de correcte prijsbepaling, aangepast aan de marktsituatie.
  • Verhuuropdracht: Goede afspraken maken nog betere vrienden. Het is van belang om goede afspraken correct op papier te zetten om zo een vertrouwensband op te kunnen bouwen.
  • Publiciteit: Het is belangrijk de juiste publiciteit te voeren die Uw eigendom verdient. Uw pand wordt bij ons in de kijker geplaatst via onze vitrines (Parklaan en Hendrik Heymanplein) in Sint-Niklaas en uiteraard zijn wij ook uitdrukkelijk aanwezig op het internet. Vb: Hebbes, Vlan, Aha, Vitrine en onze eigen website.
  • Zoekersbestand: Ons gespecialiseerd computerprogramma geeft ons de mogelijkheid een klantenbestand op te bouwen. Deze mensen blijven automatisch op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod.
  • Begeleiding: De bezichtiging van Uw pand wordt steeds door ons persoonlijk begeleid. De nodige informatie van de kandidaat-huurder wordt ingewonnen om zo een selectie van de juiste huurder op te maken.
  • Huurcontract: Opstellen van de huurcontracten conform de meest recente wetgeving wordt met grote zorg uitgevoerd.
  • Plaatsbeschrijving: De opmaak van een gedetailleerde plaatsbeschrijving is misschien wel het belangrijkste document in het huurdossier. De staat van het onroerend goed moet zo goed mogelijk beschreven worden om zo de bescherming van de huurder als de verhuurder te garanderen.
  • Huurwaarborg: De huurwaarborg wordt door ons geplaatst op een geblokkeerde rekening bij een bankinstelling. De waarborg kan slechts vrijgegeven worden indien huurder en verhuurder samen vrijtekenen.
  • Energieprestatiecertificaat: Wij werken samen met een energiedeskundige die het dossier verder met u zal afhandelen. 
  • Na-service: . Na het afronden van het huurdossier kan U steeds terecht met al Uw vragen.

U wenst te verhuren?

Gelieve een contactformulier in te vullen, dan zullen wij U zo snel mogelijk contacteren.